6978189724 Ελ. Βενιζέλου 26, Τριπολη samtaxi27@gmail.com
hero image
 
 
 


ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ
Ταξί Τρίπολη Αρκαδία - Μεταφορά Επιβατών & Ασυνόδευτων

Η εταιρεία μας “TRIPOLIS ARCADIA TAXI SERVICES” η οποία βρίσκεται στην Τρίπολη, διαθέτει υπηρεσία άμεσης παράδοσης ασυνόδευτων δεμάτων από και προς την Τρίπολη, όλη την Αρκαδία και την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο.

Η αποστολή γίνεται άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και ζημιές με ασφάλεια και εχεμύθεια. Τα ασυνόδευτα παραδίδονται πόρτα - πόρτα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
οποιοδήποτε αντικείμενο, δέμα με τη μορφή ασυνόδευτου. Η αποστολή αντικειμένων, άμεσα, τώρα, ταχύτατα χωρίς καθυστερήσεις και ζημιές, με ασφάλεια και εχεμύθεια μπορεί να γίνεται καθημερινά με το πρόγραμμα παραλαβής - παράδοσης που σας προσφέρει η επιχείρησή μας.

Ο έμπειρος οδηγός μας θα παραλάβει το δέμα σας άμεσα, και θα το παραδώσει με υπευθυνότητα και συνέπεια στην διεύθυνση που θα του υποδείξετε. 

Στόχος μας είναι η εταιρεία μας να γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας μεταφοράς με ταξί, και συγχρόνως να προσφέρουμε μέρα με την ημέρα ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες μας.
 
 
 
 
 


ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, μεταφέρουμε ασυνόδευτα δέματα με συνέπεια, ασφάλεια και αμεσότητα έχοντας ως στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.