6978189724 Ελ. Βενιζέλου 26, Τριπολη samtaxi27@gmail.com
hero image
 
 
 


ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
Ταξί Τρίπολη Αρκαδία - Μεταφορά Επιβατών & Ασυνόδευτων

Με τα σύγχρονα ταξί μας, μπορούμε να σας μεταφερουμε άμεσα, γρήγορα και άνετα στην Τρίπολη, σε όλη την Αρκαδία και στην Αττική.

Η εταιρεία μας “TRIPOLIS ARCADIA TAXI SERVICES” η οποία βρίσκεται στην Τρίπολη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των μεταφορών με ταξί, έχοντας πάντα ως βασική αξία τις επαγγελματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών.

Τα ταξί μας είναι άριστα συντηρημένα και τελευταίας τεχνολογίας ώστε να σας προσφέρουν μία όμορφη και απροβλημάτιστη μεταφορά στην Τρίπολη, σε όλη την Αρκαδία και στην Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Μεταφορές μαθητών
  Μεταφορές ηλικιωμένων
  Μεταφορές ΑΜΕΑ
  Μεταφορές ασθενών
  Μεταφορές κατοικιδίων
  Μεταφορές τουριστών
 
Σας μεταφέρουμε σε: Αεροδρόμια, Σταθμούς ΚΤΕΛ - Τρένων, Παραλίες, Μουσεία, Αρχαιολογικούς Χώρους, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε στην Τρίπολη, σε όλη την Αρκαδία και στην Αττική.

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Για έκτακτες περιστάσεις και επείγουσες μετακινήσεις, τα ταξί μας, είναι κοντά σας, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, για να σας μεταφέρουμε άμεσα και με ασφάλεια στον προορισμό που επιθυμείτε.
 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ
Οργανώνουμε επίσης ημερήσιες εκδρομές ώστε να μην χάσετε καμία από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας. Εσείς πείτε μας το χρόνο που θέλετε να διαθέσετε και τα ενδιαφέροντά σας και απλά απολαύστε την διαδρομή.
 
Διαθέτουμε και van 8 θέσεων για την μεταφορά οικογενειών και γκρουπ ατόμων.
 
 
 
 
 
 


ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επιδείξει υψηλό επαγγελματισμό φροντίζοντας ιδιαίτερα την ασφαλή και άνετη μετακίνηση κάθε επιβάτη. Η εμπειρία μας στο χώρο σε συνδυασμό με τις οικονομικές τιμές μας και την σωστή προσωπική εξυπηρέτηση, μας έχουν καθιερώσει ως την ιδανική επιλογή για την μετακίνησή σας στην Τρίπολη, σε όλη την Αρκαδία και στην Αττική.